Personalizate

Am realizat de-a lungul timpului o serie de obiecte comandate de companii, oameni de afaceri, antreprenori sau profesioniști în diverse industrii. Orice cadou de lemn sau obiect decorativ din lemn disponibil la WoodenGift se poate personaliza cu logo și text prin diverse tehnici. Personalizăm și în sensul în care creăm pentru dumneavoastră orice obiect sau cadou din lemn, indiferent dacă l-ați mai întâlnit sau nu pe site-ul nostru, pe baza conceptului WoodenGift și a tehnicilor pe care vi le-am descris. Contactați-ne în legatură cu proiectul dumneavoastră și haideți să spunem împreună povestea lemnului!

Personalizate

Am realizat de-a lungul timpului o serie de obiecte comandate de companii, oameni de afaceri, antreprenori sau profesioniști în diverse industrii. Orice cadou de lemn sau obiect decorativ din lemn disponibil la WoodenGift se poate personaliza cu logo și text prin diverse tehnici.

Personalizăm și în sensul în care creăm pentru dumneavoastră orice obiect sau cadou din lemn, indiferent dacă l-ați mai întâlnit sau nu pe site-ul nostru, pe baza conceptului WoodenGift și a tehnicilor pe care vi le-am descris. Contactați-ne în legatură cu proiectul dumneavoastră și haideți să spunem împreună povestea lemnului!

Showing all 8 results