Comenzi și livrări

E important să știți că acesta nu e un magazin online clasic în care vindem din stoc diverse produse prefabricate. Fiecare obiect pe care il veți vedea aici are identitatea proprie, amprenta care il face unicat. Fiecare obiect are o poveste, care începe de regulă cu o bucată de lemn salvată dintr-un garaj sau dată uitarii într-un colt de pădure. Este lucrat manual și uneori acest proces poate cere mai mult timp decât ne-am obisnuit să așteptăm. 

Clienții WoodenGift au doua opțiuni de a-și procura un cadou din lemn unicat sau o decorațiune personalizată din lemn: veți regăsi aici actualizate permanent produsele care ies din atelier și le puteți comanda. Daca ați “ratat” un obiect, dar vă place sau vă inspira, putem realiza la comanda un produs similar. Similar, dar nu identic; asa cum spuneam, fiindcă fiecare bucată de lemn are o poveste unică.

În București livrăm comenzile personal sau cu ridicare de la atelier; iar în tară și oriunde în Europa, prin curier.

Pregătim și livrăm obiecte din lemn pentru decorarea caselor și birourilor, pentru evenimente de business. Realizăm și personalizăm la cerere comenzi pentru persoane fizice sau companii, produse singulare sau comenzi mai mari. Contactați-ne și spuneți-ne despre proiectul dumneavoastră!