Cauți un cadou deosebit pentru cineva drag?

WOODEN GIFT

Ionut Hancu

Eu sunt Ionut Hancu. Din copilărie mi-au plăcut poveștile pe care lemnul le ține ascunse între fibrele și nervurile sale, doar ca să le dezvaluie celor suficient de perseverenți încât să continue să caute.

Mi-am petrecut prima tinerețe în corporații și apoi în antreprenoriat, prins în hățișul a ceea ce facem toți în numele valori pe care le prețuim: familie, bunăstare, o viața mai bună pentru cei dragi, un pic de bine pentru cei din jurul nostru.

Așa cum în inima lemnului poți vedea urmele unui an secetos ori ale unui incendiu, și în viața apar momente de cotitură când ești oprit din goana zilnică. Vine vremea să reconsideri cine ești, ce știi, încotro te indrepți.

Când pentru mine a venit acest moment, am avut norocul să-l redescopăr pe baiatul care, acum mulți ani, asculta pădurea și căuta poveștile lemnului. Familia mea și baiatul acesta din mine mi-au dat ocazia unui nou început. Acest site impărtășește cu voi întoarcerea la pasiune.

E greu de spus cât din Woodengift e pasiune, tehnică, artă sau afacere. Asa că luați-l în primul rând ca un demers înspre autenticitate, înspre frumusețea care așteaptă să fie dezvăluită.

Wooden Gift - Ionut Hancu

Un cadou deosebit pentru cine apreciază simplitatea, dar și calitatea lucrului bine făcut.