Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.woodengift.ro furnizat de S.C. HCI TOP PROIECT S.R.L., ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

 

 1. Acceptarea termenilor

  Prin accesarea si utilizarea site-ului www.woodengift.ro, furnizat de S.C. HCI TOP PROIECT S.R.L., sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare. Va rugam sa le cititi cu atentie, iar daca nu sunteti de acord, va rugam sa parasiti acest site. Acesti “termeni si conditii” pot fi revizuiti ocazional si fara notificare, este de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

 2. Dreptul de copyright

  Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de S.C. HCI TOP PROIECT S.R.L.. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de www.woodengift.ro, furnizat de HCI TOP PROIECT SRL. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afişarea, crearea de produse sau servicii derivate, îndepărtarea: însemnelor, fotografiilor, bucăților de text, vinderea conținutului sau altor informații găsite pe site, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.woodengift.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective. Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a HCI TOP PROIECT SRL. Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site.

 3. Confidentialitate

  Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este preocuparea companiei HCI TOP PROIECT SRL, de aceea, toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul www.woodengift.ro poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea HCI TOP PROIECT SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. HCI TOP PROIECT SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

 4. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, HCI TOP PROIECT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este de a va informa privind situatia contului personal creat prin intermediul site-ului nostru, stocarea in vederea prelucrarii comenzilor, inregistrarea contabila, expedierea si facturarea comenzilor, raportari financiare, precum si rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau suport clienti.

   

  4.1 Utilizare informatii colectateUtilizarea datelor cu caracter personal de catre SC HCI TOP PROIECT SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Colectam aceste informatii pentru:

  • pastrarea evidentei interne a bazei de date;
  • indeplinirea obligatiilor contractuale derivate din confirmarea comenzilor plasate pe siteul www.woodengift.ro;
  • vom folosi aceste date pentru a trimite ocazional email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
  • exista posibilitatea sa va contactam prin email, telefon sau posta pentru confirmarea comenzilor plasate pe siteul www.woodengift.ro.

   

  4.2 Sectiunea „contul meu” pe site-ul www.woodengift.ro;

  Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in momentul crearii „contului meu” pe site-ul www.woodengift.ro , nu sunt folosite in scopuri de marketing sau statistice. Datele sunt colectate in vederea facilitarii procesului de plasare a comenzilor, urmarirea lor, precum si pastrarea unui istoric al activitatii dumneavoastra de cumparare pe acest site.

  In momentul crearii „contului meu” pe site, va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de livrare si facturare, telefonul precum si adresa de email. Va vor fi cerute datele necesare facturarii pe persoana fizica, daca doriti factura pentru persoana juridica va rugam sa ne contactati la office@woodengift.ro.

  Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii de creare cont, faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. Aceste informatii vor fi stocate pana in momentul in care veti solicita stergerea contului, cu exceptia situatiiilor in care datele inscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (in aceasta situatie, datele trebuiesc pastrate, conform legislatiei romane in vigoare). SC HCI TOP PROIECT SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

   

  4.3 Sectiunea intrebari sau contact pe site-ul www.woodengift.ro;

  In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa folositi formularul de contact de pe site, sa introduceti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. Acestea nu se vor afisa pe site.

   

 5. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

  Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi colectate si utilizate de catre HCI TOP PROIECT SRL in scop de administrare baza de date clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Nu sunteţi obligati să furnizaţi datele, dar acestea sunt necesare utilizării strict operationale de livrare a unei comenzi, nu sunt publicate pe site si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa prin posta pe adresa judet Ilfov, comuna Chiajna, sat Dudu, strada Preot Sebe Costin nr 11.HCI TOP PROIECT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori, nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa office@woodengift.ro, iar noi vom revizui imediat orice informatie incorecta.

  Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, vom demara dispozitiile privind arhivarea.

   

 6. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

  Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si sa reinnoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi exacte si complete.

  Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

  În caz de nerespectare a acestor condiții, HCI TOP PROIECT SRL se disociază de autorul acestora, vă sterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

   

 7. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

  Tuturor persoanelor care se incriu pe site-ul www.woodengift.ro datele lor personale, le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale 679/2016Conform acestuia, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de acces gratuit la datele dumneavoastră, printr-o cerere scrisă, datată și semnată;
  • dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite situații;
  • dreptul la portabilitatea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii;
  • dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare;
  • dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal;
  • dreptul la o cale de atac judiciară;
  • dreptul de a fi informat de către operator cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină)

  În situația în care considerați că drepturile dumneavoastră menționate mai sus au fost încălcate, aveți posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) prin depunerea unei plângeri.

   

 8. Formular plasare comanda

  Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala) de catre SC HCI TOP PROIECT SRL, sunt folosite cu buna credinta, in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale ce deriva din contractul comercial la distanta, instituit in momentul confirmarii comenzii.

  • Adresa de email va fi utilizata in scopul confirmarii comenzii, a expedierii facturii si a informatiilor de tracking al coletului/coletelor ce vor contine produsele comandate; Tot catre aceasta adresa de mail vom trimite eventuale informari sau solicitari ce vizeaza exclusiv indelinirea obligatiilor contractuale ce vizeaza procesarea si expedierea comenzii;
  • Numele, prenumele, numarul de telefon si adresa vor fi utilizate in scopul crearii documentelor de transport si vor fi utilizate de firmele de curierat partenere, in numele nostru, exclusiv in scopul indeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrarii si livrarea efectiva a coletului.

  Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de Înregistrare disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării. Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

   

 9. Plasarea, confirmarea si plata comenzii

  Prețurile afișate în cadrul site-ului www.woodengift.ro sunt în RON si nu contin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii, unde acestea sunt afișate, HCI TOP PROIECT SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.woodengift.ro, vă obligați să plătiți contravaloarea produselor comandate.Pentru ca fiecare client este diferit, avem mai multe modalitati de a realiza o comanda cu produsele de pe www.woodengift.ro. Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza.

  1. Prin comanda directa de pe site: pentru a plasa o comanda pe www.woodengift.ro va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site, iar cand gasiti ceea ce cautati apasati pe butonul de sub produsul dorit “adauga in cos”. In “cosul meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “finalizeaza comanda”, specificati apoi datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
   Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda, imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un reprezentant  www.woodengift.ro.
  2. Prin telefon: va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 17:00. la telefonul 0762.631.557 pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
  3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact: Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari, ne propunem sa va raspundem in maxim 48 de ore in timpul saptamanii (de luni pana vineri).

  Plate se poate face prin ordin de plata sau transfer bancar in contul firmei HCI TOP PROIECT SRL. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

  Numerar la livrare: pentru aceasta optiune se va plati comanda in ramburs la curier.

   

 10. Livrare comanda

  Produsele se livrează fie de către vânzător, direct la adresa specificată de acesta fie de catre un Transportator desemnat (FAN curier SRL).Taxa de transport este de 18 RON.Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 72 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 5 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

  Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

   

 11. Procedura de rezolvare a reclamațiilor

  Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr de telefon 0762.631.557, fie prin email la adresa office@woodengift.ro. Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 5 zile lucratoare. Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus SC HCI TOP PROIECT SRL prin aceste acțiuni.

 12. Politica de retur

  „Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conform Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014.Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@woodengift.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse);
  • Produse care prezinta lovituri,
  • Produse care prezinta zgarieturi,
  • Produse achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line

  Clientului care a notificat HCI TOP PROIECT SRL conform celor de mai sus, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar HCI TOP PROIECT SRL  considera cererea nefondata/invalida.

   

 13. Dispozitii finale

  HCI TOP PROIECT SRL  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
  HCI TOP PROIECT SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  HCI TOP PROIECT SRL  isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.woodengift.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.woodengift.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 14. Litigii

  Prin folosirea, vizitarea, vizualizarea, etc a site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre HCI TOP PROIECT SRL clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”.
  Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre client si HCI TOP PROIECT SRL  se va rezolva pe cale amiabila.
  HCI TOP PROIECT SRL  nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea celor inscrise in „Termeni si conditii”.
  Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si HCI TOP PROIECT SRL  sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 15. Forta majora si cazul fortuit

  Exceptând cazurile în care nu au prevazut în mod expres altfel, nici una din părțile unui contract încheiat, care este inca în derulare, nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricareia din obligațiile care îi incumba în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzata de un eveniment de fortă majoră.Partea sau reprezentantul legal al părții care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat să aducă la cunoștință celeilalte, imediat și în mod complet, producerea acestuia și sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
  Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
  Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
  Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 16. Garanția produselor

  Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fară a i se soluționa garanția.

 17. Consimțământ

  Prin utilizarea în continuare a site-ului www.woodengift.ro, declar faptul ca am citit și am înteles în totalitate cele de mai sus și consimt în conformitate cu cele indicate în prezentul document.