Platouri de servire

La WoodenGift găsiți idei excelente pentru un cadou de lemn durabil și estetic: platourile de servire și tocătoarele sunt realizate din lemn masiv finisat în detaliu, prelucrat după tehnici diverse și decorat în multiple moduri. Platourile noastre de servire iși mențin funcționalitatea și calitătile estetice în timp. Fie ca le folosiți zi de zi in bucătărie, la evenimente, într-o cramă sau într-un restaurant - aceste obiecte născute din natura brută conferă o atmosfera de autenticitate și înnobilează orice spațiu.

Platouri de servire

La WoodenGift găsiți idei excelente pentru un cadou de lemn durabil și estetic: platourile de servire și tocătoarele sunt realizate din lemn masiv finisat în detaliu, prelucrat după tehnici diverse și decorat în multiple moduri.

Platourile noastre de servire iși mențin funcționalitatea și calitătile estetice în timp. Fie ca le folosiți zi de zi in bucătărie, la evenimente, într-o cramă sau într-un restaurant – aceste obiecte născute din natura brută conferă o atmosfera de autenticitate și înnobilează orice spațiu.

Showing 1–8 of 22 results